AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak merdiveni görmek

Kahve falında sokak merdiveni görmek

Kahve falında sokak merdiveni görmek hastalıkların son bulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, depresyona gireceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak merdiveni gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında sokak merdiveni görmek başarısızlığa düşüleceğine, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokak görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sokağı temizlemek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sokakta masa görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına yorulur.

Kahve falında dar sokaklardan geçmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta koştuğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak ismi görmek itibar göreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ara sokaklarda yürümek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir