AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak çocuğu görmek

Kahve falında sokak çocuğu görmek

Kahve falında sokak çocuğu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sermayesini kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında sokak çocuğu gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Kahve falında sokak çocuğuna yardım etmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında sokak çocuğu olmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Kahve falında erkek sokak çocuğu görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kazancın daha da arttırılacağına inanılır.

Kahve falında sokak çocuğu görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret eder.

Kahve falında sokakta giyinmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık sokaklarda koşmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sokakta kaka yapmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işarettir.

Kahve falında sokakta fare görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir