AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta fare görmek

Kahve falında sokakta fare görmek

Kahve falında sokakta fare görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, gözyaşının dineceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sokakta fare gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sokakta fare görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta işediğini görmek ticaret ehli kimse olacağına, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında sokakların temizlendiğini görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında sokak adı görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta şarkı söylemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hırpalanacağına inanılır.

Kahve falında sokak ismi görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta sokakta yürümek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine inanılır.

Kahve falında sokakta görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir