AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkule sohbet etmek

Kahve falında atatürkule sohbet etmek

Kahve falında atatürkule sohbet etmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, işindeki verimin artacağına, geleceğinizin güzel olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında atatürkule sohbet etmek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında atatürkule sohbet etmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, fesada bulaşacağına işarettir.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dini sohbete katılmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, sorunların yakında son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dini sohbet dinlemek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sohbet etmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle sohbet etmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birisiyle sohbet etmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle sohbet etmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir