AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle sohbet etmek

Kahve falında polisle sohbet etmek

Kahve falında polisle sohbet etmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, her zaman neşeli olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında polisle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında polisle sohbet etmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla sohbet etmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle sohbet etmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla sohbet etmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında sohbet hocası görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında anneyle sohbet etmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kadınlarla sohbet etmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işaret eder.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek her kararlarında onların arkasında olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir