AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla sohbet etmek

Kahve falında düşmanla sohbet etmek

Kahve falında düşmanla sohbet etmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, Tövbe Edeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanla sohbet etmek gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında düşmanla sohbet etmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuvalette sohbet etmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sohbet ettiğini görmek yeni iş kollarına girileceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sohbet etmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birisiyle sohbet etmek etrafına güzel insanların dolacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dini sohbet etmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında erkekle sohbet etmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla sohbet etmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir