AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan satmak

Kahve falında soğan satmak

Kahve falında soğan satmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında soğan satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında patates soğan satmak azalacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında soğan satmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kara kara düşünür olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan satmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan satmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında soğan istemek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuvalda soğan görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birisine soğan vermek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş yeşil soğan görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir