AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine soğan vermek

Kahve falında birisine soğan vermek

Kahve falında birisine soğan vermek hayatının tamamen altüst olacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kazancının düşeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında birisine soğan vermek gördüyseniz:

  • Evinizde ufak bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında soğan doğrandığını görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri soğan görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan satmak umutlarını kaybedeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük soğan görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında komşudan soğan istemek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ayıklamak eşi ile problemler yaşayacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir