Kahve falında soğan istemek

Kahve falında soğan istemek böyle işlere kalkışacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işarettir.

Kahve falında soğan istemek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek istiyorsunuz.

Kahve falında soğan istemek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşudan soğan istemek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında birinden soğan istemek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsak soğan yemek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında soğan tohumu ekmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan yemek görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan bahçesi görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top