AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada namaz kılmak

Kahve falında sofrada namaz kılmak

Kahve falında sofrada namaz kılmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına yorulur.

Kahve falında sofrada namaz kılmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında sofrada namaz kılmak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında normal namaz kılmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde namaz kılmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye namaz kıldırmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide akşam namazı kılmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla namaz kılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze namazını kıldığını görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak alkış alacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir