AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne çağrılmamak

Kahve falında düğüne çağrılmamak

Kahve falında düğüne çağrılmamak bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, kısmet alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında düğüne çağrılmamak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında düğüne çağrılmamak bol kazançlı günlere kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında sofraya çağrılmamak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çağrı merkezi görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında telefonda cevapsız çağrı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında cevapsız çağrı görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında düğün eğlence görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Kahve falında damatsız düğün görmek mevkie edineceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bekar birinin düğününü görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir