Kahve falında sofrada fare görmek

Kahve falında sofrada fare görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofrada fare gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Kahve falında sofrada fare görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofra hazırlamak masraflarının azalacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofrada kiraz görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yere sofra kurmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra tahtası görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında sofraya davet edilmemek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında padişah sofrası görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofrayı toplamak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir