AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofrada ağlamak

Kahve falında sofrada ağlamak

Kahve falında sofrada ağlamak girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofrada ağlamak gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında sofrada ağlamak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sofralar görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sofra yemek görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Kahve falında sofrayı toplamak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurulu sofra görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yer sofrası görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sofrada fare görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir