AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra duası etmek

Kahve falında sofra duası etmek

Kahve falında sofra duası etmek kararlar alacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, konfor içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra duası etmek gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Kahve falında sofra duası okumak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında sofrada dua etmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında sofra duası yapmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sofra duası etmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında sofrada karınca görmek ayıplanacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye sofra kurmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine delalettir.

Kahve falında sofrada yemek görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında sofra temizlemek hileli durumlarla karşılaşılacağını, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir