AnaSayfa / Genel / Kahve falında şofben yakmak

Kahve falında şofben yakmak

Kahve falında şofben yakmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında şofben yakmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında şofben yakmak uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında şofben görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna kına yakmak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem yakmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında türbe yakmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında samanlık yakmak durulacağına, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında eski çamaşır yakmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline kına yakmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir