AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayık ayranı yapmak

Kahve falında yayık ayranı yapmak

Kahve falında yayık ayranı yapmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yayık ayranı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri samimi bulmayabilirsiniz.

Kahve falında yayık ayranı yapmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yayık ayran görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yayık ayranı görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yayık ayranı içmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında yayık yaymak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ayran çorbası yapmak yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurttan ayran yapmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir