AnaSayfa / Genel / Kahve falında sobadan zehirlenmek

Kahve falında sobadan zehirlenmek

Kahve falında sobadan zehirlenmek çok büyük hayır duaları alacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, dua alacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, iyi geçim halinde kalacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobadan zehirlenmek gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Kahve falında sobadan zehirlenmek şeref ve haysiyetin artacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında soba zehirlenmesi görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda zehirlenmek takdir edileceği işler yapacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep zehiri görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli iğne vurulmak şansının geri döneceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan zehiri içmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine yorulur.

Kahve falında zehirli yılan görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir