AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi ve siyah yılan görmek

Kahve falında kahverengi ve siyah yılan görmek

Kahve falında kahverengi ve siyah yılan görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hileye, fesada bulaşacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi ve siyah yılan gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında siyah ve kahverengi yılan görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi ve siyah yılan görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah ve kahverengi at görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve kahverengi köpek görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında uzun kahverengi yılan görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi yılan görmek vefa göstereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi yılan öldürmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulur.

Kahve falında evde kahverengi yılan görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kem gözlere gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir