AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yatak görmek

Kahve falında siyah yatak görmek

Kahve falında siyah yatak görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, önünü göremez olacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yatak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yoldan yapmadan önce, karşı karşıya kalabileceğiniz sorunları doğru hesapladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek de zenginliğe kavuşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta siyah yılan görmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta siyah örümcek görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yatak çarşafı görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında siyah yatak odası görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, şanssızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yatak örtüsü görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yatak görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan taşımak çok büyük bir endişeye kapılacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir