AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yatak odası görmek

Kahve falında siyah yatak odası görmek

Kahve falında siyah yatak odası görmek getirisinden daha fazla olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yatak odası gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yatak odası görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatak odasinda yilan görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel yatak odası görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni yatak odası takımı almak çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında yatak odası kapısı görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulur.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir