AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında siyah yılan gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında yatak odasında siyah yılan görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yatak odası görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında yatakta siyah yılan görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine inanılır.

Kahve falında yatak odasında güvercin görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında su görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yatak odası takımı almak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odada yatak görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında örümcek ağı görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir