AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah van kedisi görmek

Kahve falında siyah van kedisi görmek

Kahve falında siyah van kedisi görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, borç batağına düşeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah van kedisi gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin veya işlerinizin istendiği şekilde ilerleyebilmesi için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Kahve falında siyah köpek ve kedi görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah van kedisi görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi kesmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi yavrusu sevmek dinine bağlı kalacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında siyah kedi beslemek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kediyi öldürmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir