AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm dağıtmak

Kahve falında siyah üzüm dağıtmak

Kahve falında siyah üzüm dağıtmak mesleğindeki başarısının artacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm dağıtmak gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında siyah üzüm dağıtmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Kahve falında üzüm dağıtmak bir sıkıntıya girmeye, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kuru üzüm dağıtmak düzeninin yıkılmayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil üzüm dağıtmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah üzüm yemek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında siyah üzüm yedirmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir