AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm dağıtmak

Kahve falında üzüm dağıtmak

Kahve falında üzüm dağıtmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Kahve falında üzüm dağıtmak gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında yeşil üzüm dağıtmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm dağıtmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kuru üzüm dağıtmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm dağıtmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et dağıtmak zorluklarını aşmayı bileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Kahve falında ekmek pişirmek ve dağıtmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik dağıtmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, kötü sözler duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında zemzem dağıtmak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir