AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tişört almak

Kahve falında siyah tişört almak

Kahve falında siyah tişört almak beden sağlığının zarar göreceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, belki ölümler görüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tişört almak gördüyseniz:

  • Herkesin yararına sonuçlar doğuracak öneriler getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah tişört almak neşe ve sağlıkla geçeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tişört giymek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tişört görmek rızkın kesilmeyeceğine, çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tişört giydiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor tişört giymek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkek tişörtü görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sağlığını geri kazanacağına delalettir.

Kahve falında ıslak tişört görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, acı veren kazalara işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli tişört görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir