AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru süs balığı görmek

Kahve falında yavru süs balığı görmek

Kahve falında yavru süs balığı görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, imkânlarını kaybedeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru süs balığı gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Kahve falında yavru süs balığı görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında yavru süs köpeği görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında yavru süs köpek görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi süs balığı görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs balığı öldürmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında küçük süs balığı görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde süs balığı görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında sarı süs balığı görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir