AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan kesmek

Kahve falında şeytan kesmek

Kahve falında şeytan kesmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, günah işlemekten korunacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan kesmek gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında şeytanı kesmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında şeytan kesmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında şeytan tırnağı kesmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, beklediklerini duyacağına inanılır.

Kahve falında şeytana tapanları görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytanla dalga geçmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şeytan görmek pişmanlığa, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini şeytan olarak görmek kederleneceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında şeytandan hamile kalmak yeni bir iş bulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir