AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakalı hoca görmek

Kahve falında sakalı hoca görmek

Kahve falında sakalı hoca görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, daha sonra işlerin açılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında sakalı hoca gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında sakalı hoca görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak sakallı hoca görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sakallı hoca görmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sakallı hoca görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı hoca görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında hoca hanım görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulur.

Kahve falında beden hocası görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinde hoca görmek yaralarına da merhem olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir