AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek

Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek

Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kötü günler yaşayacağına, hayata küseceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek tekin olmayan işlere girileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulur.

Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ünleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turuncu renk elbise giymek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkte elbise giymek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri renk elbise giymek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın renkli elbise giymek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir