AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkli elbise görmek

Kahve falında siyah renkli elbise görmek

Kahve falında siyah renkli elbise görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli elbise gördüyseniz:

  • Başka kişileri kendi yollarında serbest bırakmalı veya kendi yöntemlerinizle ilerlemelerini sağlamalısınız.

Kahve falında siyah renkli elbise görmek yüksek makamlara geleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah renk elbise giymek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, aksiliklerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş renk elbise giymek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında turuncu renkte elbise giymek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lila renk elbise giymek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir