AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkli inek görmek

Kahve falında siyah renkli inek görmek

Kahve falında siyah renkli inek görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işarettir.

Kahve falında siyah renkli inek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Kahve falında siyah renkte inek görmek yeni ev eşyaları alınacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Kahve falında siyah renkli inek görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli inek görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli inek görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli inek görmek ticaretinin açılacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah büyük inek görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah inek kesmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah inek sürüsü görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir