AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli inek görmek

Kahve falında renkli inek görmek

Kahve falında renkli inek görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına yorulur.

Kahve falında renkli inek gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı delil veya ipuçları ya da bilgiler elinize geçmeden yorum yapmamalısınız.

Kahve falında sarı renkli inek görmek parasının ve malının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz renkli inek görmek iyi konumlara geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli inek görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte inek görmek kendisini yıpratacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalettir.

Kahve falında siyah renkli inek görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak inek görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına işarettir.

Kahve falında çokca inek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında inek sütü kaynatmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir