AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah büyük inek görmek

Kahve falında siyah büyük inek görmek

Kahve falında siyah büyük inek görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, kalkınacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah büyük inek gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında büyük siyah inek görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret eder.

Kahve falında siyah büyük inek görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında büyük boynuzlu inek görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında büyük inek görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük bir inek görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük inek görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir inek görmek başarısının çoğalacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah inek kesmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir