AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan satmak

Kahve falında patlıcan satmak

Kahve falında patlıcan satmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, tebrik edileceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan satmak gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Kahve falında patlıcan satmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında patlıcanlı yemek yemek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında patlıcan soyduğunu görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işarettir.

Kahve falında patlıcan yemeği yemek yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında patlıcanlı kebap yemek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze patlıcan görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan çitili görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan toplamak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir