AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah otobüse binmek

Kahve falında siyah otobüse binmek

Kahve falında siyah otobüse binmek kötü günler yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, refahının ve varlığının artacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah otobüse binmek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce, yapacaklarınızla ilgili hiçbir açıklama yapmanızda fayda var.

Kahve falında siyah otobüse binmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun otobüse binmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, imkânlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle otobüse binmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece otobüse binmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir otobüse binmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir