AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah otobüs görmek

Kahve falında siyah otobüs görmek

Kahve falında siyah otobüs görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah otobüs gördüyseniz:

  • Zamanla herşeyi teker teker göreceksiniz.

Kahve falında siyah otobüs görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah otobüse binmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, küs kimselerin barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını otobüste görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında otobüste tanıdık görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle geziye çıkmak esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse binip yolculuk etmek herkesin takdirini toplayacağına, feraha ermeye işarettir.

Kahve falında otobüsü kaçırdığını görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste eski sevgiliyi görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir