AnaSayfa / Genel / Kahve falında mücevher kolye görmek

Kahve falında mücevher kolye görmek

Kahve falında mücevher kolye görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mücevher kolye gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi açıklamanız gerekebilir.

Kahve falında mücevher kolye görmek dualarının karşılığını alacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mücevher dükkanı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mücevher görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında mücevher çaldığını görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında mücevher ve altın görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işarettir.

Kahve falında parlak mücevher görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde mücevher bulmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın mücevherler görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir