AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye almak

Kahve falında midye almak

Kahve falında midye almak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, büyük borçlar alınacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında midye almak gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Kahve falında midye kabuğu toplamak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde midye toplamak günah ve suç işleyeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında midye dolma görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ midye yemek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz midyesi görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında midye tava görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye açmak yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında canlı midye görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir