AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye pişirmek

Kahve falında midye pişirmek

Kahve falında midye pişirmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, insanlarla tartışacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Kahve falında midye pişirmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında midye pişirmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, keyfin ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında midye açmak kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde midye görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye kabuğu toplamak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye ve inci görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında midye dolması görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midye satmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Kahve falında renkli midye görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir