AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor manto görmek

Kahve falında mor manto görmek

Kahve falında mor manto görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mor manto gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Kahve falında mor manto görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında mor manto giymek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında manto görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil manto giymek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı manto görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri manto görmek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında dar manto giymek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında siyah manto görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir