AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan leopar görmek

Kahve falında aslan leopar görmek

Kahve falında aslan leopar görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, makamının sarsılmayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan leopar gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında aslan leopar görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leopar kovalamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında leopar öldürmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında leopar beslemek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yavru leopar görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında evde leopar görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah leopar görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leopar yakalamak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir