AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak

Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak

Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah köpekten kaçmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerden korkup kaçmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kara köpekten kaçmak tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta köpekten kaçmak fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla köpekten kaçmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpek kaçmak açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten kaçmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir