AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpekten kaçmak

Kahve falında siyah köpekten kaçmak

Kahve falında siyah köpekten kaçmak haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, bereket ve zenginlik olacağına, ferahlayacağına, kötü yollara gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpekten kaçmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına işarettir.

Kahve falında küçük köpekten kaçmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, halsizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek kovalamasından kaçmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek sürüsünden kaçmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla köpekten kaçmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köpek kaçmak farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir