AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara köpekten kaçmak

Kahve falında kara köpekten kaçmak

Kahve falında kara köpekten kaçmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında kara köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında kara köpekten kaçmak yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara inekten kaçmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara yılandan kaçmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında karanlikta kaçmak kötü gününü de paylaşacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret eder.

Kahve falında büyük kara köpek görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak zor zamanların sona ereceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kara köpek görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kara köpek öldürmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir