AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekten kaçmak

Kahve falında köpekten kaçmak

Kahve falında köpekten kaçmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında köpekten kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında havlayan köpekten kaçmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında köpekten korkup kaçmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, işlerini tek başına yöneteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz köpekten kaçmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla köpekten kaçmak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah köpekten kaçmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek görüp kaçmak başarı kaydedeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpeklerden kaçmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir