AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedi sevmek

Kahve falında siyah kedi sevmek

Kahve falında siyah kedi sevmek birikim yapılacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hedeflerine kavuşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedi sevmek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Kahve falında siyah kedi yavrusu sevmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi sevmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında siyah küçük kedi görmek canını ve malını hiçe sayacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz kedi görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kedinin eve girdiğini görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde siyah kedi görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında siyah van kedisi görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir