AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah karartı görmek

Kahve falında siyah karartı görmek

Kahve falında siyah karartı görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında siyah karartı gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Kahve falında siyah karartı görmek bol rızık elde edeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında karartı görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah bilezik takmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kazak görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, insanları sakinleştireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah toprak yemek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek umutların yıkılacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah seccade görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah idrar yaptığını görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir