AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kadın çantası görmek

Kahve falında siyah kadın çantası görmek

Kahve falında siyah kadın çantası görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kendine döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadın çantası gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Kahve falında siyah kadın çantası görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah deri çanta almak yeniden can bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çanta takmak fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sırt çantası görmek ona yardımcı olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birine siyah çanta vermek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah rugan çanta görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri siyah çanta görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında siyah kol çantası görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir