AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine siyah çanta vermek

Kahve falında birine siyah çanta vermek

Kahve falında birine siyah çanta vermek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, mutluluk bulacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına işarettir.

Kahve falında birine siyah çanta vermek gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında siyah deri çanta almak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah para çantası görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri çanta görmek mal ve para kazanılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah okul çantası görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah evrak çantası görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında birine siyah çanta vermek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kol çantası görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah sırt çantası görmek malını ve canını riske edeceğine, dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir