AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynayı kırık görmek

Kahve falında aynayı kırık görmek

Kahve falında aynayı kırık görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aynayı kırık gördüyseniz:

  • Provokatif yorumlar veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık aynada kendini görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kırık ayna almak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerinde verimin artacağına delalet eder.

Kahve falında aynayı kırık görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayna kırıkları görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayna kırığı görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kırık ayna görmek hayatın pahalılaşmasına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Kahve falında kendine aynada bakmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir